Bästa dagen på länge

Ojoj, vilken dag igår. Först så filmade vi i flera timmar, sedan fixade jag klart de sista tygväskorna och sen när jag kom hem blev jag överraskad av de finaste tjejerna jag vet. Jag visste att dom skulle komma, blommen och brynan, men de kom ett par timmar tidigare än vad jag visste om och knackade på dörren hemma hos mig istället för att mötas på stan som vi hade "bestämt" :') Vi åt god middag på hot chili och satt och pratade en massa bara, tog igen tid vi har missat sen sist.

Idag när jag slutat skolan åkte vi ner på stan och åt lunch och gick runt en sväng. Mår så bra just nu, värmlands finaste människor. 

 
 

Sånna känslor som bara en riktigt bra låt kan ta fram

 

Ett pumpigare pass

Gick hem efter skolan idag istället för att gå raka vägen till gymmet, för jag hade lite annat att pyssla med. Haha kom inte ens ihåg sist jag gjorde det.. Åt lite mellanmål sen innan jag stack till gymmet. Bröst, rygg & intervaller idag. Vilken j ä k l a skillnad trycket blir när man har fått i sig något bra att äta istället för bara lunchen på skolan. Dock alltid så mycket folk på kvällarna så man får köra lite spontanpass. Men iallafall riktigt bra kontakt med mucklerna!

Kvällens middag
 

Födelsedagsmiddag

Några bilder från middagen i lördags. Vi åt en sen middag på, enligt mig, stans bästa restaurang och satt och babblade i flera timmar. Bäst kväll med bästa tjejerna helt enkelt. 
 
 

Med en doft av citron

Sen jag klev upp klockan 10 imorse har jag varit i full gång med att få en massa tvätt och hela läggan skinande ren. Oftast brukar jag lägga ner all energi på ett rum, så att de andra bara blir halvklara, men idag har jag bannemig putsat varenda kvadratmeter i min (väldigt stora när det gäller städning) tvåa. Får det finaste besöket man kan få på torsdag, så jag kände att det var läge för en totalstädning. När Gud uppfann söndagen och kallade den vilodag, undra vad han menade då? Söndagar är ju den enda dagen man verkligen har tid för sånt här!
 
Får se vad jag hittar på resten av kvällen, bollar mellan gymmet eller soffan. 
 
 

UPPLADDNING

 

Underbar dag

Idag kom mamma in till stan runt 12 för att umgås lite. Hon bjöd mig, syrran och hennes pojkvän på lunch, och sedan gick vi runt och kollade lite på stan. Blev lite shopping till läggan för min del. Helt perfekt dag, precis vad jag behövde! 

Ikväll blir det tvårätters på stan med mina fina vänner för att fira Linneas 19e födelsedag. Grattis igen gumman 

 

Paranoid Saturday

 

10 minuters skratt bränner 280 kalorier

Så fruktansvärt dåligt väder idag, uschuschusch. Beslutade att vila från gymmet idag och gick hem efter skolan och laddar upp inför jobb i eftermiddag istället. 

Igår körde jag och Elin det nya mage/rumpapasset jag satt ihop. Gick bra till en början, men när vi skulle testa nya övningar för rumpestumpen så spårade det ur, haha... Filmade en del av passet även, och som sagt: I början gick det ju åtminstone bra... ;)

 
 

Tygväskor by Jossi ©

Imorse klev jag upp klockan 6 och gick sedan till skolan för att premiärtrycka mina väskor som jag gör som gymnasiearbete. Har varit en lång period nu med en del krångel, men idag körde jag igång första vändan!
Tusen tack till Elin för hjälpen, guld värt. 

 

 


Vill du beställa en väska? Gå in och gilla Tygväskor by Jossi på facebook för mer info och bilder. 
 
 
 

Never really had the guts to tell you baby, I still want you around

 

Billigare än terapi



Åh fyfan, vilken förjävlig start på dagen jag fick imorse... Bestämde mig dock för att vända det och göra det till en super-dag istället, vilket jag gjorde. Åkte ner på stan med Linnea och slutförde en fotouppgift vi hade och gick sedan och unnade mig en tröja som jag gått och spanat in ett tag nu.. Avslutade eftermiddagen på mitt andra hem som vanligt. Rygg/bröst idag och det gick så jävla bra. Fan, den här dagen blev riktigt grym ändå.

Lätt tallrik

Slängde ihop en enkel middag ikväll på några minuter. Tänk att det enklaste ändå är det godaste ibland!
 
 

"No way" isolate

Biccarna och triccarna fick plågas lite idag med mitt nya arm-pass, brände som satan. Körde även intervaller för första gången idag, får väl se om jag nånsin vågar göra om det igen. Hehehe.....

"Lyxade" till det med en portionspåse idag istället för att dricka mitt vanliga protein, för att få lite variation men även för att veta om jag ska beställa andra smaker nästa gång. Kan på en gång säga att det inte blir den här. Haha usch.. Verkar som att godis-smaker i shakers aldrig blir gott! Lämna gärna tips på era godaste smaker :)

 

Middag


Kvällens middag: Kycklingfiléer, ris, currysås och ärtor. Haha var i stort sett samma mat i skolan men sååå mycket godare hemma. Perfekt afterworkout-käk. :)

Lift your ass up today and it will thank you tomorrow

Åh, vilket härligt gympass jag hade idag. I stort sett tomt gym, bra hög musik och ben/axlar stod på schemat. Fick sån jäkla bra kontakt i axlarna och jag kunde ÄNTLIGEN höja vikter på sidohantlarna som tidigare stått och trampat på samma vikt i flera månader nu, känns så jävla skönt att det äntligen släppt.
Åh, vilken jävla energikick!! :D

Nyss fixat lite middag i pluggpausen: Jossis hemmagjorda köttfärsbiffar, broccoli, blandsallad och lingonsylt. MUMMA! 

 



Popcorn i bh:n

Ikväll gick jag på bio och såg Robocop. Kan säga såhär att så mycket pangpang som jag såg under dom två timmarna har jag nog inte sett sammalagt under hela mitt liv. Men Kinnaman levererar ju lika bra som alltid så ja, den var väl helt klart sevärd. Nu har jag skakat ut popcornen som alltid lyckas hamna under tröjan, bytt om till pyjamasbyxor, slängt mig i soffan och ska bara käka godisrester med en fin vän resten av kvällen.
En lite bättre lördag!
 
 

Jobblördag




Har jobbat hela dagen. Sjukt mycket folk hela tiden men jobbade ju med min dream-mate Cicci så det gick bra ändå! Åt faktiskt lunch på jobbet idag också, lyxade till lördan lite. Vill ni äta något riktigt snabbt och gott så ska ni komma till Blå Haren. (Lite smygreklam hehe.) Bästa burgarna i stan, de é vire. 

Alla hjärtans ätardag

Mmmh, det enda positiva med den här alldeles för kärleksfulla dagen när man är singel är att jag har tillåtit mig själv att äta precis vad jag vill idag! 

Middagen idag blev alltså fläskytterfilé, potatiskroketter, sallad och varm bea
Nu sitter jag och mumsar på en tallrik med chip cookies och lite lösgodis. Mätt i magen ikväll iallafall vill jag lova!
 


 

Systertid

Har hunnit med så mycket idag! Efter skolan åt jag lunch och gick till gymmet, och när jag var klar där var klockan ändå bara 1! Syrran ringde sen och ville träffas, så jag åkte ner på stan och träffade henne en sväng!
Tog världens godaste fika med den kladdigaste kladdkakan.

Gillar såna här dagar när man hinner med så mycket. Idag har det känts som en helg. :)
Rätt skönt ändå eftersom att jag jobbar imorgon!

 




G o d n a t t

Fyfan vilket dag, upp och ner med humöret. Dryg lektion, bra gympass, pirrig eftermiddag, segt jobbpass, äcklig kväll. Blev alltså inkallad på jobb den här eftermiddagen också, jag som hade sett så oerhört mycket fram emot en ledig eftermiddag, men cash is king och jag gillar ju mitt jobb så! Fick dock världens migränanfall en halvtimme innan jag slutade, och att sedan gå hem i snöovädret var ju varken kul eller lätt. Ligger nerbäddad i soffan nu iallafall och ska försöka hitta orken till att diska och göra en matlåda innan jag duschar av mig den här dagen och lägger mig och sover. Nya tag imorgon!

 

60 minuter av svettdöden



Så jävla fin



Har ni inte lyssnat på den här låten så måste ni absolut göra det! Den är så jävla fin, och särskilt om man har sett tv4:s program "En Resa För Livet" så berörs man så sjukt mycket. Nä fyfan, rysningar!! 

Vanilla Caramel

Älskar ju verkligen te, och det här är det senaste tillskottet i mitt skafferi. Väldigt annorlunda smak på te, men helt underbar. Det smakar som om man skulle dricka godiskolor(!!) ungefär, med en blandning av vanilj. Precis som det heter - Vanilla Caramel! Det här får bli mitt kvällsfika ikväll framför Morgan och Ola-Connys sjuka teveprogram, haha! Perfekt avslutning på en bra veckostart.

 

 
 
 

Rapsodine

Att komma hem efter ett hårt gympass, duscha varmt och länge, smörja in sig och sedan hoppa i myskläder lär vara en av de bästa stunderna under dagen. Jag tänkte visa några av de produkter som jag använder. Det här är ett märke som heter Rapsodine som har allt inom hudvård - duschtvålar, schampoo, ansiktskrämer, fuktighetskrämer osv osv. Jag älskar verkligen det här märket, det luktar fräscht och man blir len som en babyrumpa. Dessutom så är det svensktillverkat och alltså ekologiskt!! 

Mina produkter är köpta på Life som ligger inne i fyren i hudik, men det finns garanterat på andra ställen också! :)


 


 

Pannkaksberg

Till lunch idag så gjorde jag bananpannkakor igen. Enkelt att göra och fyllda med energi. Men eftersom att jag redan har lagt upp det receptet en gång så tänkte jag dela med mig av ett recept på andra pannkakor som jag gjorde för någon vecka sen. Tycker att det är lite synd att det ser så otroligt mycket godare ut än vad det egentligen är, men det är ju dock så himla mycket nyttigare än vanliga pannkakor, så jag antar att jag bara får nöja mig..
Recept på bananpannkakorna hittar ni här. ←


 
 
 

Strawberry and white chocolate proteinpancakes 1-2 port.


Du behöver:
ღ 1 ägg
ღ 1 dl havregryn
ღ 1 skopa one whey strawberry/white chocolate
ღ ½ msk fiberhusk
ღ 1 dl mjölk
ღ 1 tsk bakpulver

Gör såhär:
ღ Blanda alla ingredienserna i en mixer. (Jag använde en vanlig elvisp eftersom att jag inte har en mixer.) 
Stek pannkakorna i lite olivolja på medelhög värme. 
Välj de tillbehör du vill ha. Jag varvade lagrena med varma hallon och kvarg. 

Det här blev en väldigt stor portion, jag orkade inte ens äta upp hela. Därför jag har skrivit att det är för 1-2 port, beroende på hur mycket man får i sig.



Trist

Fyfan vilket väder det är nu för tiden. Till och med jag skulle hellre ha snö än detta regnfebruari. Hade planerat att promenera till gymmet idag, men nä! Så grymt otaggad att gå ut i det här ruskvädret så jag tänker faktiskt stanna inomhus hela dagen. Passar på att fixa lite disk, tvätta en massa och plocka undan i min ovanligt stökiga lägenhet istället. Allt för att få timmarna att gå, jag avskyr ensamma söndagar...

Bild från i fredags när jag testade gymmet i gnarp!
 

be. an. icon.


 

Familjestund

Blev inte så överdrivet mycket shopping för min del idag, hurra sa bankkortet! Hade dock en väldigt trevlig dag med hela familjen samlad, vilket inte händer så ofta nu för tiden när båda barnen har flyttat till stan. Åt en jäkligt god americanburger-lunch på en restaurang också, satt som en smäck. Är fortfarande mätt dock efter den jätteportionen, så ska nog bara värma på lite gröt till kvällens middag. Resten av lördagen lär spenderas ensam med min kärlek (soffan...). 

Hoppas att ni har haft en fin dag. :)
 
 

Kvalitétstid


Åkte till Gnarp igår efter jobbet, för att sova hemma hos mamma och pappa. Skönt att få komma "hem" även om det bara är för en natt. Nu sitter jag och mamma och äter mysfrukost med hennes fantastiskt goda bröd. Bäst uppladdning för birsta!

473 ml energi


Slutar skolan om nån timme, så laddar upp för att bege mig till lunchstressen och stängning på jobbet om en stund innan jag springer hem, packar om väskan och åker iväg igen. Herregud, fredag vare ja. 

Vilken jävla dag

Hahah asså mina ben orkar inte ens hålla kroppen uppe längre, knäna viker sig såfort jag försöker ställa mig upp. Den här dagen har varit så fruktansvärd intensiv. Från klockan 06 imorse har jag varit uppe och härjat och jag har inte haft chansen att kunna slappna av förän nu. Fick uttökat arbetspass idag, så det blev ytterligare 4 timmar på jobbet plus skola och körning innan det. Det känns ju att man lever iallafall - om man säger så. Sov bara några fjuttiga timmar inatt också, så jag ska strax krypa i säng och ladda upp för en repris imorgon..
 
Just nu: Apor och pyjamasbyxor. Precis vad jag behöver!
 

De dagliga kalorierna

Idag har kameran verkligen fått följa med mig överallt. Vad man får i sig varierar ju från dag till dag, om jag tränar eller inte, vilken lunch det är i skolan osv, men jag tänkte iallafall visa er hur varje måltid under en dag kan se ut för mig. Utöver detta har jag druckit ungefär 2 liter vatten. :)


FRUKOST: Naturell lättyoghurt med müsli, löskokt ägg och ett stort glas vatten.


LUNCH: Köttsoppa, två mjukmackor med pålägg (den ena är delad på mitten för att inte förvirra) och ett glas mjölk.


MELLANMÅL 1: En proteinbar och en banan. Nog för att jag tycker om soppa, men det är inte den bästa lunchen när man ska träna. Eftersom att jag idag, liksom de flesta dagar, tränade direkt efter skolan så blev det ett större mellanmål som pre workout innan gymmet trots att jag nyss ätit lunch. 


MELLANMÅL 2: Proteinshake direkt efter passet. 


MIDDAG: Fullkornsspaghetti med köttfärssås, sallad, en klick keso och ett glas mjölk. 




Kvällsfika är bäst

Brukar i vanliga fall inte kolla på Paradise Hotel medans det sänds, eftersom att jag tycker det är försent att lägga sig runt halv 12 när man ska upp till skolan vid 8 igen. Men det är ju trots allt finalvecka och jag vill inte få reda på allt för spännande grejer på instagram och facebook imorgon bitti, så jag har gjort iordning lite kvällsfika och slagit mig ner i soffan! Mysiskväll ändå

(Fyfan vad jag hatar Emelie förresten, japp. Åååååh)


 

Kontraster


 

Usch för det här vädret! Till och med jag som hatar vintern tycker att snön kan få ligga kvar nu när man ändå har skottat sig fram. En latte på stan med två fina tjejer blev det efter skolan iallafall som lite tröst och värme i allt det tråkiga, sånt där vardagslyx som jag bara älskar! 

En bättre måndag

Måndagar brukar ju vara sega, trötta och tråkiga - men inte den här. Jag kände mig utvilad när jag vaknade imorse trots att det alltid är lite svårt att somna på söndagkvällarna, och det var världens bästa lunch (läs raggmunk!!) i skolan. 


Det har även gått en vecka nu sedan jag blev rekommenderad att vila foten, så idag kände jag att det var dags att testa den igen, så jag värmde upp lite på crosstrainern innan jag och elin körde igång ett axel-benpass, och det gick SUPER! Så kul att ge benen en omgång igen, och dessutom med min bästa gymbuddy! Nu hoppas jag verkligen att det håller i sig, men kanske ska ta det lite lugnare än sist ändå dock och inse att jag inte är någon elittränare, hehe... 

 
 
 

Bra avslut på helgen



Städat, skottat, gjort matlådor, och vilat förstås - idag har jag gjort såna här typiskt söndagsysslor. Fick även en sån här otrolig lust för tacos ikväll, så nu har jag bjudit över 3 vänner som snart kommer och gör mig sällskap. Bra kväll!

Godnatt

Har intagit sängläge nu äntligen. Slår igång ett avsnitt lost men sen får det tamigtusan vara slut på den här dagen. Kanske unnar mig en liten sovmorgon imorgon också! Godnatt. :)
 
 

Let's break right out of these guilty cages





En lååååång lördag

Fyfan, äntligen förberedelsetestet klart!! Suttit i skolan idag alltså och gjort 4 x 55 min långa test. Trots att det var jäkligt tufft och tråkigt och tröligt så var det ändå värt det såhär i efterhand. Det var mycket information man fick reda på idag som man kan behöva veta under det riktiga provet, så det känns skönt att man offrade en sovmorgon för det här!
 
Jag och Linnea åkte ner på stan sedan och satt oss och häckade i waynes (mycket) sköna soffor och tog en varsin fika. Kvällen kommer fortsätta i samma spår med god mat nu och hemmakvällgodis senare, så länge jag kan hålla mig vaken åtminstone. Opps, blev det ätardag idag? YES. 
 

 

Alldeles för tidigt

Japp, jag har nu alltså varit vaken i 1 1/2 timme redan, en lördag.. Har ätit en stor frukost och gjort iordning en lunch, och nu ska jag bege mig iväg till skolan för att göra ett förberedelsetest inför högskoleprovet. Så här tidigt brukar jag inte ens vara på skolan när det vardag..
 
Jaja, måste rusa nu! Wish me luck
 
 

RSS 2.0