Tro, hopp och kärlek



Har precis kollat klart på första avsnittet av Biggest Loser 2014. Tycker om det programmet jättemycket: Så mycket vilja, energi och svett. De flesta av dom är levande bevis på att man klarar vad man vill! Äntligen!

Seg start

Vaknade imorse och kände mig faktiskt inte helt okej idag heller. Tror inte att kroppen hann rensa ur all alkohol igår så satt väl kvar lite baksmälla idag också, om det nu är möjligt haha..
Kände absolut inte för att träna, men mina vänner tjatade på mig och jag gick faktiskt till gymmet. Dock så hade nog kroppen lite rätt iallafall, för det blev ett rätt segt pass: Men jag gjorde det iallafall!
"The only bad workout is the one that didn't happen."
 
 
 
 

Hudik gör de igen

Igårnatt gick jag och ett jävla skönt gäng på hogges. Hade en perfekt förfest och sen bara fortsatte det. Tappade dock bort alla som vanligt så jag spenderade väl ungefär en timme med att leta rätt på någon, haha.. Var sinnessjukt mycket folk och det var faktiskt en väldigt rolig kväll. Avslutningen blev väl inte direkt som planerad och ställde till lite kaos i huvet, eller så var det kanske tequilan he-he.

I vilket fall som helst så kände det som att jag hade fått en och annan smäll i huvudet när jag vaknade, så jag försökte få i mig lite frukost och la mig i soffan och kollade på Frost. Nu har jag snott en av ciccis powerking som hon lämnade kvar och läre börja skrubba golvet och plocka ihop allting - nackdelen med att ha förfester....
 
 

Födelsedagsfirande x2

Igår åkte jag och syrran till Gnarp en sväng på förmiddagen för att fira våra två kusiner som fyllde år i söndags och måndags. Vi satt i deras uterum med dörrarna öppna och solen riktigt hettade. Blev bjuden på kaffe och en jättegod tårta, hur mysigt som helst!

 
 

Lite nytt från Maui

När jag kom hem från jobbet ikväll så skuttade jag över till grannarna för att låna lite verktyg av dom, och satte i full gång med att skruva ihop byrån vi köpte igår. Har två andra möbler från den serien ute i hallen sen tidigare, och jag älskar dom. Blev nyss klar och har ställt in den på sin plats i badrummet. Tänk att något så litet och enkelt ändå kan göra helheten så mycket bättre. Supernöjd!
 
 
 

Äntligen fredaaag

Fick sluta lite tidigare från skolan idag, så stack hem en sväng först. Ska åka till gymmet om två minuter innan jag ska jobba stängning, så måste skynda mig nu! Hejhej
 
 

Mellis

Nyss fixat ett gott mellanmål och slagit mig ner framför teven med favoritserien. Nu känner jag doften av kaffe så jag ska ta mig en kopp och sätta mig ute och njuta av solen ett tag medan jag väntar på mamma. Vi ska åka och kolla på en möbel, hämta ut mitt körkort (!!) och sedan avsluta med en god middag på Hot Chili. 

Brukar alltid köpa Ica basics kvarg, men nu har jag testat Lindahls. Den naturella har aldrig varit någon favorit hos mig, men den här var faktiskt helt okej. Blandade tillsammans med varma hallon och det blev riktigt gott!
Perfekt mellis
 
 

Godmorgon torsdag

Godmorgon! Solen skiner och jag har precis ätit min vanliga favoritfrukost. Ska snart springa iväg till skolan för att ha en lektion. Eftermiddagen spenderas som vanligt på gymmet, ben/axlar står på agendan och jag gruvar mig redan, haha... Ska skynda mig att packa träningsväskan nu och sen måste jag iväg. Ha en jättebra dag! 
 


 

Tröttöga

Fattar inte vad det är för fel. Är så otroligt trött hela tiden. Idag har jag redan hållit på att somna ett dussin gånger. Åt iallafall lunch efter skolan och gick till gymmet trots att jag inte hade någon speciell muskelgrupp för idag. Passade på att sätta ihop ett extra ryggpass bara för att jag någongång ska kunna nå fram till ett av mina mål, det är såååå långt kvar. Körde dropset på både chins och latsen, gick dock helt okej ändå. 

Planerade att passa på att köra cardio också trots att det är så äckligt tråkigt. Men tänkte att det ändå är skönare att vara utomhus än på en svettig crosstrainer så jag åkte hem från gymmet. Ska bara slänga in en tvätt i maskinen innan jag ger mig ut på en PW...  Vill. Inte.
 
 

Rumpor rakt upp i vädret

 

Dryg, dryg, dryg skoldag. Och mage/rumpa på gymmet, drygt det med. Men klagar alltid på folk som skippar vissa muskelgrupper så jag ska inte vara värre själv, haha. Så bara att ge sig in i det, var faktiskt ovanligt roligt idag. Tränade med Elin idag, alltid lättare om man har sällskap! 

Gick hem och skrev klart en uppsats, blev äntligen klar och blev faktiskt jävligt nöjd också. Nu har jag lagt mig i soffan med en tallrik ananas, life!

Enkel middag

"Vad ska jag äta idag?" Det är väl den eviga frågan ungefär varenda dag. Jag försöker alltid tänka så enkelt som möjligt när jag lagar mat. Att äta nyttigt behöver inte vara svårt eller jobbigt, snarare tvärtom. Så kom ihåg det: Krångla inte till det.

Idag åt jag hamburgare, sallad och keso. Fick ett tips av min syster för att göra salladen lite roligare, genom att ringla lite olivolja med smak av basilika över. Så jag köpte en flaska idag och testade, och det var gudomligt! Det är dessa små saker som gör allt mycket godare. :)

 
 

Varm, glad och stark

Weeeeho, vilken bra start på veckan. Måndagar brukar ju kunna vara lite sådär men inte den här. Sov jättebra inatt för första gången på länge, hade korta lektioner och det var god lunch. Till råga på allt så gick träningen så jävla bra idag, ökade på 5 av 7 övningar. Tror banne mig att jag ska bege mig ut på en powerwalk i det sköna vädret också innan jag tar tag i plugg och middag. 

 

Never a failure, always a lesson

 

Klev upp vid halv 9 imorse, åt frukost och stack till gymmet för ett armpass. Bästa muskelgruppen på hela veckan. Fick i mig en skål kvarg och frukt när jag kom hem och började ta tag i plugget. Har en homestudy-day idag, så jag sitter nu och försöker få ihop en uppsats om sociala medier. Varken det lättaste eller roligaste jag gjort, och nu har jag kört fast. 

Ska ta mig en dusch och fixa mig inför lite jobb i eftermiddag snart. Nu längtar jag så otroligt mycket efter lördag och spadagen som min mamma har bokat åt oss!

Don't worry, shit happens

Var i skolan först hela dagen, åkte ner på stan dock och åt lunch med tjejerna. For sedan ner en sväng själv och fixade några ärenden. Känt mig ovanligt vuxen idag, haha. Åkte hem tillslut, brassade på ett berg pannkakor och slog ner ändan i soffan. Skippade träningen idag, ibland måste man lyssna på kroppen helt enkelt. Hade ändå ingen muskelgrupp speciellt för idag - men imorgon och veckan ut tar vi nya tag med träning och jobb! 

 

Fartfylld söndag

Vilken bra söndag det har varit. Vaknade upp i ett soligt gnarp och började dagen med en god frukost tillsammans med mamma. Vi spenderade sedan början på eftermiddagen hos sömmerskan som håller på med min balklänning. Spännande nu när den börjar ta form rejält!! 

Körde hem till stan igen och åkte hem och bytte till träningskläderna för att sedan köra det gruvsamma ben och axel-passet. Lagomt mycket folk, bra musik och ett jävligt bra tryck i musklerna. Gash, såna här dagar gillar jag. Kom hem runt halv 8 och fixade iordning en mini-middag bestående av två stekta ägg och en keso&apelsinröra!
Resten av kvällen spenderar jag i soffan under favoritfilten. Bra dag som sagt!



 

En godare middag

 

Igår kom mamma och pappa in till stan. Vi åkte och hämtade upp syrran och peder och for mot Forsa för att äta middag. Mam & pap bjöd oss alla på en jääävligt god middag för att minstingen i familjen tog körkort i tisdags, heheh. En otroligt mysig kväll blev det iallafall, och jävligt mätt i kistan!

 

Hipp hipp, hurra!

Efter flera veckors intensivt pluggande och körande så var äntligen dagen kommen: Uppskrivning och uppkörning. Så nu är körkortet MITT! Känslan är obeskrivligt underbar, trodde jag skulle börja gråta när vi hade parkerat bilen och jag var godkänd, när all stress bara rann av mig. Skulle fika på stan efteråt egentligen, men det hanns inte med så jag gick in på hemmakväll och köpte med mig lite godis hem, och spenderade istället kvällen i soffan med några filmer. Precis vad jag behövde kände jag efter allt detta, somnade till några gånger också - totalslut. 

Men nä, fyfan vad jag är glad. Ikväll kommer jag somna så gott! :D

 

All the flowers of tomorrow, are in the seeds of today

 

Effektivt avslut

 

Imorse hade jag ställt klockan tidigt så jag kunde ta en powerwalk (i stormen....) innan frukost. Alltid lika jobbigt innan, alltid lika skönt när det är klart. Käkade lite gröt när jag kom hem, slängde in den första tvätten och tog en lång dusch medan jag väntade på mamma. Vi åkte och åt lunch med syrran och peder, och sen åkte vi lite bil runtrunt. 

Det känns att det har varit en lång dag iallafall, klockan är inte ens sex och jag håller redan på att somna.. Ska sätta mig ner med lite plugg och en kaffekopp nu i hopp om att hålla mig vaken.
 
 

Första kliasönder-dagen

Den här veckan har varken innehållit sport eller lov, har jobbat och pluggat varje dag från morgon till kl 18 varenda dag. Igår drog jag till gymmet igen efter världens fettovecka iallafall, och gjorde samma sak imorse igen. Jäkligt tufft att komma igång igen, man tappar så mycket så fort.. Skönt att komma igång iallafall nu när jag är någorlunda frisk. 

Gick hem igen och fixade iordning lite lunch. Bortsett från blåsten så var det riktigt underbart väder idag också, har dock nån slags hatkärlek till våren eftersom att jag har pollenallergi. Den mascara-fria perioden börjar väl typ... nu. Nyss varit ute och babblat en massa med Emil, så har precis kommit in och dragit av mig jeansen så nu ska jag lägga mig under täcket och värma mig, och förhoppningsvis somna på en gång. En helt okej lördag helt enkelt!

 
 

Bästa kvällen någonsin

I lördags var kvällen som jag och många andra väntat på så länge äntligen kommen: Hoggesöppning. Vi började förfesta hemma hos mig innan vi stack och rockade krogen. Oförglömlig (eller aa, hälften är redan glömd...) kväll, så jävla roligt hade jag!!

hahahahah hatar den här, ett misslyckat försök att ställa in slutartid på kameran..
 

Fettisdag

Nu var det ett tag sen jag var här. Haha tänk vad fort det gick tills jag började halka efter igen. Hade iallafall världens bästa helg med världens bästa brudar, och det tycker jag var en jävligt bra anledning att strunta i bloggen.

Igår satt jag och pluggade hela dagen. Tog en liten paus dock och fikade med tjejerna på stan. Det var ju trots allt fettisdag, dagen jag väntar på varenda år. Sån otrolig kärlek till semlor! 
 
 

RSS 2.0